JuliaLinnéa

JuliaLinnéa

KOMENTERA :D

SeptemberPosted by Julia Fri, September 11, 2009 10:11:12
Var inte rädda för att komentera! Älskar komentarer, men det gör inte miin lärare XD
Okejj fortfarande sjuk men mår mkt bättre men fick skippa ridningen igår eftersom jag inte mådde bra! Men kom i hjåg nu:
komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera komentera


Hahaha jaja skiit i det då kommer ändo fortsätta skriiva, men jag fattar inte vrf för det e ändo ingen som läser. Om de e nåååån som läser bevisa det då genom att K.O.M.E.N.T.E.R.A! Jaja efter somdet ändoo inte e nån som läser så kommer jag skriiva som om det inte finns nån som lyssnar:


Undrar vad jag ska göra nu? kanske titta lite på Tv:n? Eller gå in på farmville? eller typ plugga spanskan? fast i för sig vi har ju inte förhör för än på tisdag, man kanske ka sätta sig framför the sims 3? Nee inte nu pappa har yu den datan. kanske ta en dusch? Nee då bir håret sååå vått. hahahahhahahahah..........


Jajaja så på idol i går! Robin äger bara sååååååååååå! Bagge baggge bagge!

Nån mer som såg på det i så fall komentera, hahahhahahaha jag e ju jätte chatig men det e bara för att jag e sjuuk man vill yu vara lite social i alla fall.


Jajajjajaj nu ska ag väll göra nått av det jag skrev där uppe men ni vet yu ändo inte vad det var jag skrev eftersom ingen läser efter som ingen komenterar :P


Eller jag kanske ska titta på film?? Haha jag får i alla fall välja själ det får yu inte dom som går i skolan:P

P.s kommer lite bilder jag gjort

hejdå// julia

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Tilldehh Fri, September 11, 2009 16:30:42

Thihi

Posted by Mathilda Östensson Fri, September 11, 2009 15:19:57

Najjjsssiiiig blooggg <33

mkt finare än min <33

Posted by Carina Fri, September 11, 2009 11:15:26

Klart jag skall kommentera! Jättefina bilder! Du är duktig på att göra bildcollage. Men du är inte duktig på att stava! :-) skriiva, jätte chatig? (Fast jag vet att du kan, slarvemajja ;-) )
Love you, tjejen!
Kram//Mamma