JuliaLinnéa

JuliaLinnéa

SJUK

SeptemberPosted by Julia Thu, September 10, 2009 12:39:16
Sjuk sjuk ännu mera sjuk!

Sitter hemma o skriver, e sjuk som ni kanske har fattat:P
I skolan ar dom friidrotts dags stackarna, menmen jag slipper :D
Chattar lite me filippa spelar lite farmville o bdb o lite photoshop.
Gå gärna in på www.bilddagboken.se o sök på "Bullenofc"
Jaja, har skiita ont i huvvet o halsen, usch på den dumma sjukan o ni som tror att jag har svin influensa (stavning) det hoppas jag att jag inte har.

Men dom två sjukdagarna jag har haft har väll sett ut ungefär så här:
vaknat, tv, data,tv,data,tv,data,tv, sova.

Men om jag skulle vart i skolan i dha så skulle miin dag sett ut så här:
vaknat, klätt på mig, sminkat mig, plattat håret, ätit frukost, åkt till skolan, åkt buss tillfriidrotten, sprungit i skogen o kommit sist av alla i hela stenungsund, haft höjd hopp, haft längd hopp, haft sextio meter, haft kula, haft kast me liten boll, o tittat på när alla andra i klassen hade kurilstaffet (stavning). åkt hem.

Lite skillnad. men det var yu ett tag sen jag skrev sist men kommer inte i håg varge dag så skriver bara om i tisdags mee.

TISDAGEN!

Vaknade, gjorde i ordning mey inför skolan. Åt frukost, åkte till skolan. Var i skolan det var inte kul, efter som skolan e tråkig ^-^
Sen mådde jag inte bra näst sista lektionen, början på sjukan. Så var inte med på gympan som var den sista lektionen. Utan jag o jullan gick en promenad istället med victor o hugo som hade glömt gympa kläder. FY PÅ ER! när vi hade kommit en bit pallade jullan päron som var mina grannars. FY PÅ JULLAN! Sen gick jag hem med jullan milla o julia. Sen körde Simon mey till stallet o där hade jag o min sötis ross lite dressyr. Synd att du inte var där Olivia. Sen åkte man hem då da. Tog febern o den var typ 38,? . Sen tog jag en alvedon (hade jätte ont i huvvet) duschade, tittadepå Tv o sen gick o la mey. Det var allt för denna gången ses nästa inlägg

Puss o kram skum bannan// Bullen! ;)


Detta e bara för att jag o annie e skillade!

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.