JuliaLinnéa

JuliaLinnéa

T bax!

SeptemberPosted by Julia Sun, September 27, 2009 13:59:57
Torsdagen:

Vaknade som vanligt o gjorde i ordning mey! Cyyklade till skolan o där så hade man tråkiga lektioner fram till 11 typ sen vid elva hade vi teknik o sen en kvart med sv o sen musik o slutade med språååk! Gick hem o sen vid fyra åkte jag till tilde o borstade cilla efter som hon hade tappat en sko kunde jag inte rida smileyFredagen:


Gjorde i ordning mey o allt annat man gör på morgonen för tt sedan åka bil till skolan o ha slöjd! Sen så hade vi massa lektioner i skolan som man brukar ha o så sen slutade vvi me klassens timma. Sen följde Olivjah me hem o vi hade det jätte bäst!
Hon sov över o sånt där!smileyLördagen:

Vaknade medans jag trodde att olivijah sov så gick upp o satte mig vi datan. Tydligen sov hon inte o efter en halv timma när jag gickför att gå på toa låg hon i soffan o läste. Så vi gick upp o åt frukost o sedan lite the sims tre!efter ett tag åt vi lunch o sen å typ började vi på ett 2000 bitars pussel! Skiita svårt var det o så. Annie ringde så hon kom också o då hoppade vi lite studds matta o skulle göra en pyrramid o det gick halv bra vi ty ramlade hela tiden! Hahahaha ni skulle vart däär! sen åkte olivjah hem o då skulle vi äta middah så annie fick också o efter middahn så bakade jag o annie kolor! Jummens var det o sen tittade vi på en film som gick på femman. Har sätt den förut har den på skiva men skivan buggar i slutet så har inte sätt slutet på jätte länge så såg slutet i gåår då.smiley
Söndagen:


Vaknade vid halv elva o duschade o sånt o gjorde i ordning mey. Sen åkte jag o mamma först till ademarks för att titta på skor o jacka till mey. Hittade inge där så vi åkte till stenungsund o där hittade jag en snygg jacka o en svea mössa så det köpte jag. Sen åkte vi o hemtade Tilde för att vi skulle köpa choklad kakor på ICA o vi köpte furtio stycken. Vi skulle ha dom till vårat disco som ni bha måste komma på! Sen åkte jag hem o så gjorde jag ett par mus öron efter som jag ska vara fjortismus på discot!smileyÄlskar er! // Bullen,,,,, OFC!