JuliaLinnéa

JuliaLinnéa

Hela alltet!

AugustiPosted by Julia Thu, August 06, 2009 13:55:28
Då var det redan torsdag o veckan har gått! I da blir det slappa o sen lite shopping me mammah ska bl.a köpa jeans olite sånt. igår var det ridning på Cilla, Ewa red Hind & Tilde Lina. Precis innan hade hästarna blivit skodda o Lina hade blivit verkt på bakbenen så hon var väll inte jätte framåt så efter typ halva ritten så vandrade Tilde & Lina hemåt medans ja o Ewa fortsatte. Det blev en skön kvälls tur med en full gallop upp för baken på väg mot kyrkan. AMLFY!

Innan jag kom till Tilde så hade jag varit med Annie & Hannah på Lottas stall. Där Annies lilla C-ponnie står. Hon skulle öva inför dressyr tävlingen. Så i början red Lotta Minna som ponnien heter. För att hon skulle bli mjukare, så då red Annie på Bine Lottas häst (bilder kommer).

Tisdagen till bringade jag med Hannah. Vi tog massa flum bilder o vi hade et klart bääst! Eftermånga flum kort åkte vi till Annie. Hoss Annie ratade vi mäst o sen åkte jag o Hannah hem till mig igen för Anni skulle nämligen rida på Minna. Kl 7 åkte Hannah hem för då skulle hon äta middag. Efter en stund och en väldigt skön dusch så bar det av till Annie IGEN. När jag kom så gick vi ner o matade hennes bebis marsvin med bebis mjölk (Annie har typ 20 marsvin)<33. När vi hade matat en stun så kom the lovely Hannah. Sen skulle Annie äta middag. så allihop tittade på det sista avsnittet av allsång på skansen. Det var första gången för den här sesången som jag tittade på det. XD
MenMen sen när det var vslut tittade jag Annie Och Hannah på hajen 3. Den var rätt bra men väääääldiiiigt data gjord (men det fattar man yu).Sen kom min dumma komentar "Denna filmen var äll typ gjord på 1700-talet". Hahaha gud va smart jag e!
Efter mkt fnitter somnade vi! Vi gick upp vid åtta för att åka till Minna o resten har ni redan läst om <33.

Älskar er alla! Här kommer bilder!