JuliaLinnéa

JuliaLinnéa

Kräftskivan:D

AugustiPosted by Julia Sat, August 08, 2009 19:28:50
Då var det kräft skive dags!
fam. Conradsson & Carlsson e här nu o vi vräker i oss kräftor o räkor!
MUMS!
Idag har jag varit på loppis med Ewa, Tilde och Annie Fjanten!
Köpte ingenting fanns inte så mkt bra, jag har redan jätte bra utrustning till Cilla men ska köpa nytt flistäcke när vi åker till Börges!
Men i alla fall så efter loppisen så var jag o mamma på kullens köpte lite blömmör till altanen. Efter ett litet tag kom alla gästerna o nu sitter dom på altanen o göttar sig. Snart ska godiset fram om jag får bestämma :D
Men Men.
föresten alla granar sitte på ngen utanför våran tomt. Dom har satt upp lång bord o har sommar fest för alla i området. Tyvvär kan vi inte vara där efter som vi har kräftskiva:(
Jaja nu får jag gå o tvätta händerna för 111111111 gången luktar nämligen jäääääätte mkt kräftor!pözz på er alla<3

Fredagen

AugustiPosted by Julia Sat, August 08, 2009 12:47:30
Igår var det fredag så jag skriver väll lite om fredag då da!:D
På förmiddagen så fixade jag o pappa lite på mitt rum, satte upp nya lampor, lite krokar, ben satte vi på min smink sak, satte upp en svart häftstift tavla o lite sånt!
Sen städade jag rummet så det blev rent;D
Nu e det bara en sista krok som ska upp sen e det helt klart:D
Sen på efter middagen slappade jag bara lite o satt framför datan även om det var typ hundra grader. Fattar inte varföööör.
Sen kom mina granar o då när dom hade gått så tittade jag på lite Svensson Svensson avsnitt:D

Inget mer att skriva om så lite bilder kommer om ni orkar skrolla ner;)
Det kommer bilder på mina nya byxor:D
Pözz på er alla!<3

Hela alltet!

AugustiPosted by Julia Thu, August 06, 2009 13:55:28
Då var det redan torsdag o veckan har gått! I da blir det slappa o sen lite shopping me mammah ska bl.a köpa jeans olite sånt. igår var det ridning på Cilla, Ewa red Hind & Tilde Lina. Precis innan hade hästarna blivit skodda o Lina hade blivit verkt på bakbenen så hon var väll inte jätte framåt så efter typ halva ritten så vandrade Tilde & Lina hemåt medans ja o Ewa fortsatte. Det blev en skön kvälls tur med en full gallop upp för baken på väg mot kyrkan. AMLFY!

Innan jag kom till Tilde så hade jag varit med Annie & Hannah på Lottas stall. Där Annies lilla C-ponnie står. Hon skulle öva inför dressyr tävlingen. Så i början red Lotta Minna som ponnien heter. För att hon skulle bli mjukare, så då red Annie på Bine Lottas häst (bilder kommer).

Tisdagen till bringade jag med Hannah. Vi tog massa flum bilder o vi hade et klart bääst! Eftermånga flum kort åkte vi till Annie. Hoss Annie ratade vi mäst o sen åkte jag o Hannah hem till mig igen för Anni skulle nämligen rida på Minna. Kl 7 åkte Hannah hem för då skulle hon äta middag. Efter en stund och en väldigt skön dusch så bar det av till Annie IGEN. När jag kom så gick vi ner o matade hennes bebis marsvin med bebis mjölk (Annie har typ 20 marsvin)<33. När vi hade matat en stun så kom the lovely Hannah. Sen skulle Annie äta middag. så allihop tittade på det sista avsnittet av allsång på skansen. Det var första gången för den här sesången som jag tittade på det. XD
MenMen sen när det var vslut tittade jag Annie Och Hannah på hajen 3. Den var rätt bra men väääääldiiiigt data gjord (men det fattar man yu).Sen kom min dumma komentar "Denna filmen var äll typ gjord på 1700-talet". Hahaha gud va smart jag e!
Efter mkt fnitter somnade vi! Vi gick upp vid åtta för att åka till Minna o resten har ni redan läst om <33.

Älskar er alla! Här kommer bilder!
Okejj alla blickar tiitta hiiit!

AugustiPosted by Julia Mon, August 03, 2009 17:41:10

Okejj då var det dags igen typ den tjugoelfte bloggen för i åår!

Jag e såå klart bäst (L)
Men okejj detta e dåå första inlägget ingen aning om vad jag ska skriva så det blir väll lite olika! Aah dagen startade med att jag gick upp ofc, sen tittade jhaa lite på tv o sen åt jhaa lite frukost. när jhaa ätit såå sa pappa att både mamma o simon har bloggar på vår nya fam. hemsida såå han tkt att jhaa också skulle ha en så då gjorde jhaa en sen vid elva tiden tyyp så åkte jhaa o mamma o red på cilla o hind första gången för mamma att rida utan ridlärare men hon fick proffs hjälp av ewaXD Aaa o sen åkte vi hem duschade o sånt sen gjorde jhaa e ny banner eller vad det hette, kommer nog att ändra lite mer på bloggen så småning om! Ahha i alla fall så efter det så kom mina kusiner hit med sin fam. o nu sittter jhaa här o pappa o min farbror håller på att grilla så ska snart äta. O just det jhaa har precis bakat min fantastiska kladdkaka! yummy!